Over Bootvlaggen.nl

Bootvlaggen.nl, al jaren een begrip in de watersport. Wij leveren bedrukte vlaggen en wimpels tegen zeer scherpe prijzen, al dan niet de goed-koopste in watersportland. Bootvlaggen.nl is in de laatste jaren uitgegroeid van een klein bedrijf, naar een volwassen solide vlaggenleverancier. Vele jachthavens en watersport-verenigingen gingen u reeds voor.

Onze visie

Wij kunnen hier een heel mooi verhaal neerzetten over visie, perspectieven bla bla. Wij houden het gewoon lekker simpel, we zijn een no nonsense bedrijf dat maar 1 doel voor ogen heeft. U als klant een degelijk product te leveren tegen een eerlijke prijs. U daarbij voorzien van een goed en helder advies met volledige service, van offerte, ontwerp tot het eindresultaat.

Prijzen

Modellen

Actie

Kwaliteit

Onze missie

Op ons vakgebied zijn wij echt vakidioten. Wij worden nog steeds blij van een mooie vlag, op een schip, in een vlaggenmast of op welke locatie dan ook. Als iemand een mooie frisse vlag heeft gehesen denk ik altijd, zo die heeft er aandacht aan besteed, hij mag gezien worden. Daarbij zijn wij zelf fervent watersporter, dus een betere combinatie in ons bedrijf kan er niet zijn.

Bootvlaggen.nl

Contact

0187-643017

verkoop@bootvlaggen.nl

Adres

Boezemweg 9, Oude Tonge